در ايام شهادت بانوي دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) مراسم عزاداري دهه دوم فاطميه بمدت پنج شب در مهديه ملاير برگزار گرديد.
در اين پنج شب حجتالاسلام يعقوبيان دقايقي درباره خصوصيات حضرت زهرا(س) بعد از نماز مغرب و عشاء به سخنراني پرداخت. در ذيل گزيده اي از سخنان ايشان آمده است:
شب اول :
وي با استناد به دلايل عقلي و نقلي حضرت زهرا(س) برترين الگوي زنان و مردان عالم و نيز الگو و حجت خدا بر ساير ائمه معرفي كرد و گفت: در حديثي از امام حسن عسگري(ع) نقل شده كه «ما اهل بيت حجتهاي خدا بر شما هستيم و مادرمان فاطمه (س) حجت خدا بر ماست».
ايشان خود حضرت زهرا (س) را بزرگترين منشاء هدايت بشر از ظلمات به سوي نور معرفي كرد و افزود: مكتب تشيع پس از حضرت محمد(ص) مرهون تلاشهاي حضرت زهرا(س) است.
حجت اسلام يعقوبيان به شان و منزلت والاي فاطمه زهرا سلام الله عليها و مظلوميت اين بانوي بزرگ پرداخت و افزود : شيعيان به واسطه شفاعت حضرت فاطمه هرگز وارد آتش جهنم نمي شوند .
ايشان در ادامه بيان داشتند :حضرت فاطمه زهرا با عمر كوتاه اما پربركت خود فرزنداني مانند امام حسن (ع) ، امام حسين (ع) و حضرت زينب كبري (س) را تربيت كرد كه امروزتمام بشريت و جهان از نور اين اسوه هاي پاك الهي بهره مند هستند و مسلمانان و شيعيان جهان بايد قدر اين موهبت الهي را بدانند و سرمشق زندگي و سعادت دنيوي و اخروي خود قرار دهند .
شب سوم :
حجت الاسلام يعقوبيان بيان داشت : اين مراسم ها باعث خشنودي و دلگرمي آقا ولي عصر(عج)مي شود.
ايشان با برشمردن فضائل و ويژگي هاي حضرت فاطمه زهرا، آن حضرت را الگو و اسوه همه زنان و دختران عالم بشريت دانست و افزود : همه ما بايد زندگي فاطمه زهرا سلام الله عليها را توشه دنيا و آخرت خود قرار دهيم .
شب چهارم :
فاطمه زهرا(س) به عنوان برترين و جامع ترين الگو عالم بشريت در همه ابعاد زندگي از جمله سجاده بندگي، جلوه گاه وارستگي، عرصه وظايف خانوادگي، حيا، عفاف، حجاب، ايثار، انفاق، ساده زيستي و جبهه فرهنگي، سياسي...) براي همه عصرها و نسل ها الگو است.
وي ادامه داد: دختران و زنان امروز و حتي نسل هاي آينده با الگو و سرمشق قرار دادن آن بانوي بزرگوار راه سعادت دنيا و آخرت را کسب کرده و در زندگي فردي و اجتماعي خود به موفقيت هاي چشمگيري دست خواهند يافت.
ايشان افزود :
حضرت زهرا(س) نمونه اي عالي براي زندگي فردي، اجتماعي، عبادي و انساني کامل است و مي تواند براي همه انسان ها الگوي مناسبي باشد و از آن رو که ايشان زن بودند براي بانوان در اولويت است که از ايشان الگو بگيرند.
شب پنجم :
حجتالاسلام يعقوبيان در روز يكشنبه و در شام شهادت آن بزرگوار با ذكر حديثي از پيامبر بيان داشت
پيامبر ص فرمودند : (الاشر والبطر والتکاثر والتنافش بالدنيا والتباعد والتحاسد حتي يکون البغي ثم الهرج ) (پيام پيامبر ص 212)
حضرت فرمودند : شش چيز درد امت من است :
1. اشر : يعني نافرماني خدا کردن و کار لغو و بيهوده انجام دادن .
2. بطر : يعني ناسپاسي و ترک شکر کردن از خدا و جميع نعمات خدا .
3. تکاثر : يعني مسابقه ثروت اندوزي .هر کسي به فکر اين است که از ديگري سبقت بگيرد.
4. تنافس : يعني هم چشمي در بدست اوردن امور دنيا .
5. تباعد : يعني دوري گزيدن از همديگر و بغض و کينه داشتن نسبت به هم .
6. تحاسد : يعني حسادت ورزيدن به هم (در امورات مالي و دنيايي و حتي امورات معنوي )
نتيجه حديث : نتيجه فراز اخر حديث ، يعني جمله (حتي يکون البغي ) مي شود . يعني ظلم . يعني حکومت کردن ستمگران و ............
نکته قابل تامل : اينکه در چنين جامعه اي مرز رابطه ها شکسته مي شود . از رابطه پدر و فرزند گرفته تا رابطه زن و شوهر و...
دوستيها مرزهاي خود را به فراموشي مي سپارند و مرزهاي ان به هم ريخته مي شود و ضابطه ها از بين رفته و رابطه جاي انرا ميگيرد ! با اين مثال که ازدواج که يک ضابطه است کم رنگ شده و برقراري ارتباط خياباني که يک رابطه است افزايش پيدا مي کند.
لازم به ذكر است مراسم سخنراني با ذكر مصيبت و مداحي به پايان مي رسيد.
|